Tervetuloa Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssille!

Tervetuloa Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssille!


Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssi johdattelee sinut asuntosijoittamisen perusteisiin kahden asuntosijoittajan, Harri Hurun (Ostan Asuntoja) ja Niina Huhtalan (Rahamedia/Asuntosalkku Kasvussa Podcast) johdolla.


Tärkeimmät asuntosijoittamisen opit tiivistettynä

Kurssissa käydään läpi tärkeimmät askeleet asuntosijoittamisen aloittamisessa, tutustutaan asuntosijoittajan tuottolaskelmiin, pureudutaan yleisimpiin strategioihin sekä taloyhtiön talouden ja kunnon analysointiin. Lisäksi pureudumme asuntosijoittajan rahoitukseen: annamme vinkkejä pankkineuvotteluun sekä käymme läpi myös luovempia rahoitusratkaisuja. Lisäksi käymme läpi hyvän vuokranantajuuden elementit sekä tärkeimmät velvollisuudet, joita sinun tulee vuokranantajana muistaa.

Kurssi sisältää yhteensä noin kahdeksan tuntia videoluentoja*. Lisäksi saat kirjallista materiaalia tukemaan oppimistasi sekä lukuvinkkejä.

Kurssi on tarkoitettu useamman viikon kokonaisuudeksi. On tärkeää, että otat tarvittavan aikasi kurssin suorittamiseen suositellussa järjestyksessä.

*Kurssin videoluennot on nauhoitettu osana marraskuussa 2021 toteutettua Asuntosijoittajan ABC -webinaarisarjaa.


Kurssin rakenne ja teemat

Osa 1: Asuntosijoittamisen ensiaskeleet ja tuoton perusteet

 • Ensimmäiset askeleet asuntosijoittamisen polulla
 • Asuntosijoittamisen tuoton periaatteet
 • Mitä laskelmia asuntosijoittajan tulee handlata ja miksi?
 • Velkavivun merkitys asuntosijoittamisessa


Osa 2: Asuntosijoittamisen erilaiset strategiat

 • Katsaus asuntosijoittamisen strategioihin
 • Sijoitusasuntosäästäjä - osta ja pidä
 • Aktiivisen ja ammattimaisen asuntosijoittajan strategiat (BRRRR ja flippaus)
 • Sopivan kohteen etsiminen ja analysointi
 • Vinkit alle markkinahintaisten asuntojen etsimiseen


Osa 3: Asuntosijoittajan rahoitus

 • Omarahoitusosuuden kattaminen
 • Erilaiset luovat rahoituskeinot
 • Parhaat käytännöt ja valmistautuminen pankkineuvotteluun


Osa 4: Hyvä vuokranantajuus

 • Miten etsiä vuokralainen?
 • Asuntojen ja vuokralaisten hallinnointi
 • Vuokranantajan velvollisuudet ja vastuut
 • Vuokraustoiminnan työkalut ja automatisointi
 • Vuokranantajan verotuksen perusteet


EXTRA: Ostan Asuntoja - valitut palat

Ostan Asuntoja YouTube -kanava tarjoaa vastauksia asuntosijoittajia ja vuokranantajia askarruttaviin kysymyksiin. Jotkut kysymykset ovat puhtaasti asiapohjaisia. Välillä joukossa on myös kysymyksiä, jotka liittyvät Harrin omiin näkemyksiin asuntosijoittamisesta ja vuokranantajana toimimisesta. Uusi video ilmestyy tiistaisin.

Tämä osio sisältää tarkkaan valitut parhaat palat Ostan Asuntoja YouTube -kanavan suositelluista sisällöistä tämän kurssin osallistujille.


EXTRA: Asuntosalkku Kasvussa Podcastin haastatteluja

Kurkista kokeneiden asuntosijoittajien elämään ja arkeen! Asuntosalkku Kasvussa Podcastissa pääset kuulemaan kokeneiden asuntosijoittajien inspiroivat tarinat: mistä kaikki lähti liikkeelle, millaisia strategioita heillä on käytössään ja ennen kaikkea, miten he kasvoivat asuntosijoittajina seuraavalle tasolle. Tämä podi on kaikille teille, jotka haaveilette asuntosijoittamisesta isommassa mittakaavassa. Opitaan heiltä, jotka ovat jo alalla kokeneita konkareita! Podin juontajana toimii Rahamedian perustajajäsen Niina Huhtala.

Kurssin valmentajat


Harri Huru - Ostan Asuntoja:

Webinaarin asiantuntijana toimii Harri Huru, joka on sijoittanut asuntoihin jo vuodesta 2004. Harrin supersuositut Ostan Asuntoja -blogi, Podcast ja YouTube-kanava inspiroivat lukuisia ihmisiä viikottain. Harri on myös julkaissut esikoisteoksensa Asuntosijoittajan lumipalloefekti yhdessä Marko Kaarron kanssa.


Niina Huhtala - Rahamedia:

Kurssin fasilitaattorina toimii Niina Huhtala. Niina on yksi Rahamedian perustajista ja bloggaajista sekä Asuntosalkku Kasvussa Podcastin host.

Teknologia-alalla työskentelevä Niina on sijoittanut asuntoihin vuodesta 2017. Hän muutamassa vuodessa rakentanut asuntoportfolion sekä Suomessa että Englannissa. Niina on opiskellut laaja-alaisesti asuntosijoittamista. Hän on suorittanut Lontoossa valmennusohjelman, johon kuuluu yli 100 tuntia sertifioitua valmennusta asuntosijoittamisen perusperiaatteista kokeneiden asuntosijoittajien johdolla.


Olemme tukenasi

Haluamme olla tukenasi kurssin suorittamisen aikana, joten jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Rahamedian tiimiin.

·        [email protected]

·        tai yksityisviestillä Rahamedian Instagram-tilillä


Huomioitavaa

 • Tämän kurssin sisältöä ei tule käsittää sijoitussuositukseksi. Jokaisen tulee sijoituspäätöksiään tehdessään perustaa päätökset omaan arvioonsa riskeistä ja tuotoista sekä ottaa oma taloudellinen tilanne huomioon. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historia ei ole tae tulevasta.


Complete and Continue