Asuntosijoittajan ABC

-verkkokurssi

Haluatko luoda vahvan perustan asuntosijoittamisen polulle?

Tai syventää osaamistasi asuntosijoittamisen ja vuokranantajuuden perusteista?

Tämä verkkokurssi on sinua varten!

Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssi johdattelee sinut asuntosijoittamisen perusteisiin kahden kokeneen asuntosijoittajan, Harri Hurun ja Niina Huhtalan johdolla.

Kurssi on suunniteltu ja toteutettu Niinan ja Harrin yhteistyönä. Kurssin sisältö on käytännössä testattu marraskuussa 2021 toteutetun maksullisen Asuntosijoittajan ABC -webinaarisarjan avulla. Osallistujien hyvät palautteet saaneet webinaariluennot muodostavat tämän verkkokurssin ytimen.

Tärkeimmät asuntosijoittamisen opit tiivistettynä

Verkkokurssissa käydään läpi tärkeimmät askeleet asuntosijoittamisen aloittamisessa, tutustutaan asuntosijoittajan tuottolaskelmiin sekä pureudutaan yleisimpiin strategioihin. Lisäksi käymme läpi hyvän vuokranantajuuden elementit sekä tärkeimmät velvollisuudet, joita sinun tulee vuokranantajana muistaa. Kokeneiden valmentajien avulla opit erottamaan ne oleelliset asiat, jotka ovat menestymisen kannalta tärkeimpiä ja joihin sinun tulisi keskittyä.


Videoluentoja, kirjallista materiaalia ja lukuvinkkejä

Kurssi sisältää yhteensä noin kahdeksan tuntia videoluentoja. Lisäksi saat kirjallista materiaalia tukemaan oppimistasi sekä lukuvinkkejä. Extrana saat myös suositeltuja videosisältöjä Ostan Asuntoja -kanavan parhaista paloista tukemaan oppimistasi.

Kurssi on tarkoitettu useamman viikon kokonaisuudeksi ja voit suorittaa kurssia omaan tahtiisi.


Lämpimästi tervetuloa mukaan starttaamaan oma polkusi asuntosijoittamisen maailmassa!

- Niina (Rahamedia) & Harri (Ostan Asuntoja)

Kaksi kokenutta valmentajaa
Harri Huru - Ostan Asuntoja:

Harri Huru on sijoittanut asuntoihin jo vuodesta 2004. Harrin supersuositut Ostan Asuntoja Blogi, Ostan Asuntoja Podcast ja Ostan Asuntoja YouTube/Tiistaiaudio inspiroivat lukuisia ihmisiä viikottain. Harri on kirjoittanut yhdessä Marko Kaarton kanssa erinomaisen vastaanoton saaneen Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan.Niina Huhtala - Rahamedia:

Niina Huhtala on yksi Rahamedian perustajista ja bloggaajista sekä Asuntosalkku Kasvussa Podcastin host.

Teknologia-alalla työskentelevä Niina on sijoittanut asuntoihin vuodesta 2017. Hän on rakentanut asuntosalkkuaan sekä Suomessa että Englannissa.


Kurssin sisältö

Osa 1: Asuntosijoittamisen ensiaskeleet ja tuoton perusteet
 • Ensimmäiset askeleet asuntosijoittamisen polulla
 • Asuntosijoittamisen tuoton periaatteet
 • Mitä laskelmia asuntosijoittajan tulee osata ja miksi?
 • Velkavivun merkitys asuntosijoittamisessa


Osa 2: Asuntosijoittamisen erilaiset strategiat
 • Katsaus asuntosijoittamisen strategioihin
 • Sijoitusasuntosäästäjä - osta ja pidä
 • Aktiivisen ja ammattimaisen asuntosijoittajan strategiat (BRRRR ja flippaus)
 • Sopivan kohteen etsiminen ja analysointi
 • Vinkit alle markkinahintaisten asuntojen etsimiseen
Osa 3: Taloyhtiön tarkastelu ja asuntosijoittajan rahoitus
 • Vinkit taloyhtiön kunnon ja talouden tarkasteluun
 • Omarahoitusosuuden kattaminen
 • Erilaiset luovat rahoituskeinot
 • Parhaat käytännöt ja valmistautuminen pankkineuvotteluunOsa 4: Hyvä vuokranantajuus
 • Miten etsiä vuokralainen?
 • Asuntojen ja vuokralaisten hallinnointi
 • Vuokranantajan velvollisuudet ja vastuut
 • Vuokraustoiminnan työkalut ja automatisointi
 • Vuokranantajan verotuksen perusteet


Extra: Ostan Asuntoja
- valitut palat

Ostan Asuntoja YouTube -kanava tarjoaa vastauksia asuntosijoittajia ja vuokranantajia askarruttaviin kysymyksiin. Jotkut kysymykset ovat puhtaasti asiapohjaisia. Välillä joukossa on myös kysymyksiä, jotka liittyvät Harrin omiin näkemyksiin asuntosijoittamisesta ja vuokranantajana toimimisesta.


Kurssi sisältää tarkkaan valittuja parhaita paloja Ostan Asuntoja YouTube -kanavan suositelluista sisällöistä kurssin osallistujille.


Extra: Kokeneiden asuntosijoittajien haastattelut

Kurkista kokeneiden asuntosijoittajien elämään ja arkeen!


Asuntosalkku Kasvussa Podcastissa pääset kuulemaan kokeneiden asuntosijoittajien inspiroivat tarinat: mistä kaikki lähti liikkeelle, millaisia strategioita heillä on käytössään ja ennen kaikkea, miten he kasvoivat asuntosijoittajina seuraavalle tasolle. Tämä podi on kaikille teille, jotka haaveilette asuntosijoittamisesta isommassa mittakaavassa. Opitaan heiltä, jotka ovat jo alalla kokeneita konkareita!

Mitä osallistujat ovat sanoneet kurssista?


"Ihan huippu! Tosi selkeästi selitetty kaikki konseptit. Eritysen hyvää oli se, että joka session alussa käytiin päivän tavoitteet, jotka kerrattiin vielä lopuksi. Case esimerkit havainnoillistivat teoriaa tosi hyvin."


"Pidin todella paljon. Ideana kuitenkin ihan perusteet mutta samalla sai hyvin oikean elämän esimerkkejä ja enemmänkin asiaan perehtynyt sai uutta tietoa. Ja varmennusta omaan tietopohjansa oikeellisuuteen. Kiitos tästä."


"Itselläni ei ole vielä yhtään sijoitusasuntoa ja vaikka muuten olen aina sijoittanut, niin asuntosijoittamisessa olen täysi aloittelija, joten tästä sai todella kattavan "aloitupaketin" asiaan. Paljon hyviä vinkkejä ja toimintapoja seuraaviin askeliin."


"Asiat olivat osittain tuttuja ennalta, mutta sain uusia oivalluksia ja ideoita kiitos teidän hyvien esimerkkien. Erityiskiitos kirjallisen materiaalin jakamisesta!"


Tule mukaan kurssille!

Yleisimmät kysymykset


Milloin kurssi alkaa ja loppuu?

Vaikka kurssi on jaoteltu erillisiin osiin, niin kurssilla ei ole erillistä alkamis-/loppumispäivää vaan pääset sisään kurssin sisältöön välittömästi ja saat opit käyttöösi heti! Voit suorittaa kurssia omaan tahtiisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kuinka kauan minulla on pääsy kurssin sisältöön?

Tulemme pitämään kurssin saatavillasi vähintään vuoden ajan siitä päivästä, kun ostat kurssin. Tänä aikana pääset kurssin sisältöön aina - kurssille pystyt kirjautumaan tämän sivun oikeasta yläkulmasta. Voit palata kurssin sisältöön milloin haluat!

Kenelle kurssi soveltuu?

Kurssimme soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan asuntosijoittamisen ja vuokranantajuuden perusteista.

Miten kurssi on tehty?

Kurssi on suunniteltu ja toteutettu Niinan ja Harrin yhteistyönä. Kurssin sisältö on käytännössä testattu marraskuussa 2021 osana maksullista Asuntosijoittajan ABC -webinaarisarjaa.

Kuinka nopeasti kurssin opit vanhenevat?

Kurssin sisältö on laadittu "asuntosijoittajan kvarttaali on 25 vuotta" -ajatus taustalla. Kurssin oppien avulla voit rakentaa vahvan osaamisperustan, joka auttaa sinua asuntosijoittajana ja vuokranantajana syklien eri vaiheissa.

Mitä jos minulla herää kysyttävää tai tarvitsen apua?

Kuulemme mielellään Sinusta lisää sekä palautetta kurssista! Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla [email protected] tai Instagramissa @rahamedia.fi.

Huomioitavaa

Tämän kurssin sisältöä ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä asuntoja. Jokaisen tulee sijoituspäätöksiään tehdessään perustaa päätökset omaan arvioonsa riskeistä ja tuotoista sekä ottaa oma taloudellinen tilanne huomioon. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historia ei ole tae tulevasta.