Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa Rahamedian "Oman talouden guruksi" -verkkokurssille!


Tämän verkkokurssin tavoitteena on auttaa sinua pääsemään oman taloutesi guruksi: saamaan taloutesi tiukasti omaan hallintaasi sekä pääsemään alkuun sijoittamisen polulla!

Kurssin aikana saat tärkeää tietoa ja työkaluja siihen, miten voit ottaa oman taloutesi haltuun tuntemalla taloutesi luvut tarkemmin sekä budjetoimalla talouttasi fiksummin. Kurssin aikana saat vinkkejä myös siihen, miten pääset eroon huonoista veloista ja miten kriittisesti tarkastelet oman varallisuutesi nykytilannetta.

Kun oma taloutesi on saatu parempaan hallintaan, keskitymme kurssin lopulla myös sijoittamisen ensiaskeleisiin. Pääset tutustumaan sijoittamisen perusperiaatteisiin, kuten korolla korolle -ilmiöön ja yleisimpiin sijoituskohteisiin. Pääset myös halutessasi myös konkreettisesti aloittamaan sijoittamisen!

Kurssi on neljän viikon kokonaisuus, johon kuuluu useita tehtäviä

Kurssiin kuuluu runsaasti oppimateriaalia, yli kymmenen videota sekä useita näppäriä työkaluja oman taloutesi hallinnan tueksi.

Kurssin suorittamiseen ei ole aikarajaa, joten tee kurssi omaan rauhalliseen tahtiisi. On tärkeää, että otat tarvittavan aikasi kurssin tehtävien suorittamiseen suositellussa järjestyksessä. Kurssi tarjoaa useimpiin tehtäviin valmiin työkalun/pohjan, jota voit hyödyntää tehtävien työstämisessä.

Kurssin valmentajana toimii Johanna Pöysti

Johanna on tradenomiopiskelija, yrittäjä ja sijoittaja. Johanna on itse kokenut suuren henkilökohtaisen kasvutarina tuhlaajasta sijoittajaksi. Ensimmäinen askel muutokseen olisikin osallistuminen talousvalmennukseen, josta hän sai uusia oivalluksia ja inspiraatiota muutoksen tekemiseen omassa taloudessaan.

Johanna aloitti bloggaamisen rahasta ja sijoittamisen oman taloudellisen muutoksen innoittamana toukokuussa 2017. Myöhemmin blogin ympärille kehkeytyi Massimuijat-yhteisö. Massimuijat-blogissaan Johanna kirjoittaa laajasti sijoittamisesta, säästämisestä sekä oman talouden järkevästä hallinnasta. Johanna uskoo, että vaurastua voi elämästä nauttien, ei pihistellen.

Johannan tavoitteena on tehdä rahapuheesta arkipäivää, rikkoa tabuja rahan ympäriltä ja tarjota laadukasta tietoa vaurastumiseen liittyen, jotta mahdollisimman moni kiinnostuisi omasta taloudestaan.

Olemme tukenasi

Haluamme olla tukenasi kurssin suorittamisen aikana, joten jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Johannaan tai Rahamedian tiimiin.


Lämpimästi tervetuloa aloittamaan oma polkusi kohti taloudellista muutosta!

  • Johanna ja Rahamedian tiimi
Complete and Continue