Haluatko päästä konkreettisesti alkuun sijoittamisessa?


Tämä kurssi auttaa sinua tutustumaan sijoittamisen maailmaan ja pääsemään alkuun sijoittamisen polulla. Kurssin ensimmäisessä osiossa perehdymme sijoittamisen perusteisiin. Tutustumme siihen, miksi sijoittaminen kannattaa, miten tehdä sijoitussuunnitelma, mitä hajauttaminen tarkoittaa sekä miten voit sijoittaa vastuullisesti.

Kurssin toisessa osiossa pääset konkreettisesti aloittamaan sijoittamisen Nordnet-pankin kautta. Kurssin valmentajan avulla opit askel askeleelta sen, miten avaat asiakkuuden, miten valitset itsellesi sopivia rahastoja ja miten luot kuukausisäästösopimuksen. Tämän yksinkertaisemmaksi ei sijoittamisen starttaaminen enää voi mennä!


Lämpimästi tervetuloa aloittamaan oma polkusi sijoittajana. Teet hienon päätöksen panostaa itseesi ja omaan vaurastumiseesi!


Kurssin valmentajana toimii Johanna Pöysti


Johanna on yrittäjä, sijoittaja sekä Rahamedian perustajaosakas. Johanna on itse kokenut suuren henkilökohtaisen kasvutarinan tuhlaajatytöstä sijoittajaksi. Ensimmäinen askel muutokseen olikin osallistuminen talousvalmennukseen, josta hän sai uusia oivalluksia, työkaluja sekä inspiraatiota oman taloutensa parempaan hallintaan.

Johanna aloitti bloggaamisen rahasta ja sijoittamisesta oman taloudellisen muutoksen innoittamana toukokuussa 2018. Myöhemmin blogin ympärille kehkeytyi suositut Massimuijat-yhteisö. Viime vuonna Johanna perusti Rahamedia.fi -sivuston muutaman muun sijoittajakollegan kanssa.

Johanna kirjoittaa laajasti sijoittamisesta, säästämisestä sekä oman talouden järkevästä hallinnasta. Johanna uskoo, että vaurastua voi elämästä nauttien, ei pihistellen. Johannan tavoitteena on tehdä rahapuheesta arkipäivää, rikkoa tabuja rahan ympäriltä ja tarjota laadukasta tietoa vaurastumiseen liittyen, jotta mahdollisimman moni kiinnostuisi omasta taloudestaan. Tervetuloa verkkokurssille!


Kurssin ensimmäinen osio:


Sijoittamisen perusteet


  • Miksi sijoittaminen kannattaa?
  • Mitä tarkoittaa korkoa korolle -ilmiö
  • Miten teet sijoitussuunnitelman?
  • Mitä hajauttaminen tarkoittaa?
  • Miten voit sijoittaa vastuullisesti?


Kurssin toinen osio:


Sijoittamisen aloittaminen


  • Nordnet ensiaskeleet
  • Rahansiirto Nordnet tilillesi
  • Rahaston valinta
  • Kuukausisäästösopimuksen tekeminen
  • Sijoittamisen automatisoiminen


Opetusvideoiden tuella alkuun sijoittamisessa!


Kaikki kurssin tärkeimmät teemat on käyty ohjatusti läpi kurssin valmentajan johdolla. Inspiroidu, omaksu uutta tietoa ja pääse konkreettisesti aloittamaan oma sijoittamisen polkusi!

Kurkkaa kurssin sisään!


Ilmoittaudu mukaan kurssille!


Yleisimmät kysymykset


Milloin kurssi alkaa ja loppuu?

Vaikka kurssi on jaoteltu kahteen osioon, niin kurssilla ei ole erillistä alkamis-/loppumispäivää vaan pääset sisään kurssin sisältöön välittömästi ja saat opit käyttöösi heti!

Kenelle kurssi soveltuu?

Kurssimme soveltuu kaikille sijoittamisen aloittamisesta kiinnostuneille. Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä sijoittamisen perusteisiin ja ohjeita sijoittamisen konkreettisiin ensiaskeleisiin.

Kuinka kauan minulla on pääsy kurssin sisältöön?

Pääset kurssin sisältöön aina - kurssille pystyt kirjautumaan tämän sivun oikeasta yläkulmasta. Voit palata kurssin sisältöön milloin haluat!

Mitä jos minulla herää kysyttävää tai tarvitsen apua?

Kuulemme mielellään Sinusta lisää sekä palautetta kurssista! Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla [email protected] tai Instagramissa @rahamedia.fi. Halutessasi voit olla myös suoraan yhteydessä Johannaan joko Instagramissa @johanna.life tai Facebookissa.

Huomioitavaa

Kurssi sisältää affiliate-mainoslinkkejä. Kaikki affiliate-mainoslinkit on selkeästi merkitty tunnuksella *

Tämän kurssin sisältöä ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä arvopapereita. Jokaisen tulee sijoituspäätöksiään tehdessään perustaa päätökset omaan arvioonsa riskeistä ja tuotoista sekä ottaa oma taloudellinen tilanne huomioon. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historia ei ole tae tulevasta.