Tervetuloa Startti asuntosijoittamiseen -verkkokurssille!

Startti asuntosijoittamiseen -banner.jpeg

Tervetuloa Startti asuntosijoittamiseen -verkkokurssille!

Tämä kurssi johdattelee sinut asuntosijoittamisen perusteisiin. Kurssi tarjoaa kattavan ja monipuolisen katsauksen asuntosijoittamiseen sijoitusmuotona ja pääset tutustumaan asuntosijoittamisen tärkeimpiin vaiheisiin askel kerrallaan.


Kurssiin sisältyy kymmenen osiota

Kurssi sisältää yhteensä kymmenen moduulia, joissa jokaisessa on videoluento, kirjallista materiaalia, käytännöllisiä harjoituksia sekä lukuvinkkejä.

Kurssi on tarkoitettu useamman viikon kokonaisuudeksi. On tärkeää, että otat tarvittavan aikasi kurssin tehtävien suorittamiseen suositellussa järjestyksessä. Kurssi tarjoaa useimpiin tehtäviin valmiin työkalun/pohjan, jota voit hyödyntää tehtävien työstämisessä.

Kurssin suorittamiseen ei ole aikarajaa, joten tee kurssi omaan rauhalliseen tahtiisi.


Tutustumme kurssin aikana seuraaviin teemoihin:

 1. Asuntosijoittaminen sijoitusmuotona
 2. Oman talouden lukujen ja lähtötilanteen selvitys
 3. Motivaation ja tavoitteiden kirkastaminen
 4. Asuntosijoittajan matematiikka
 5. Strategian valinta
 6. Alueen valinta
 7. Kohteen analysointi
 8. Asunnon osto ja vuokraus
 9. Asuntosijoittamisen riskit ja niiden hallinta
 10. Asuntosijoittamisen verotuksen perusteet


Kurssin valmentajana toimii Niina Huhtala

Niina on yksi Rahamedian perustajista ja bloggaajista. Niinan Kasvussa-blogissa käsitellään asuntosijoittamista vaurastumisen välineenä. Blogissa jaetaan käytännöllisiä vinkkejä niille, jotka pohtivat asuntosijoittamisen aloittamista sekä niille, jotka haluavat kehittyä asuntosijoittajana ja vuokranantajana.

Teknologia-alalla työskentelevä Niina on sijoittanut asuntoihin vuodesta 2017. Hän muutamassa vuodessa rakentanut 1.5 miljoonan euron arvoisen asuntoportfolion. Hän sijoittaa asuntoihin sekä Suomessa että Englannissa.

Niina on opiskellut laaja-alaisesti asuntosijoittamista. Hän on suorittanut Lontoossa valmennusohjelman, johon kuuluu yli 100 tuntia sertifioitua valmennusta asuntosijoittamisen perusperiaatteista kokeneiden asuntosijoittajien johdolla. Muulta koulutukseltaan Niina on kasvatustieteiden maisteri Lapin yliopistosta ja filosofian maisteri Helsingin yliopistosta.Olemme tukenasi

Haluamme olla tukenasi kurssin suorittamisen aikana, joten jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Niinaan tai Rahamedian tiimiin.

·        [email protected]

·        tai yksityisviestillä Rahamedian Instagram-tilillä tai Niinan Instagram -tilillä.


Huomioitavaa

 • Kurssi sisältää affiliate-mainoslinkkejä, joiden kautta tuet Rahamedian toimintaa. Kaikki affiliate-mainoslinkit on selkeästi merkitty tunnuksella *
 • Tämän kurssin sisältöä ei tule käsittää sijoitussuositukseksi. Jokaisen tulee sijoituspäätöksiään tehdessään perustaa päätökset omaan arvioonsa riskeistä ja tuotoista sekä ottaa oma taloudellinen tilanne huomioon. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historia ei ole tae tulevasta.


Lämpimästi tervetuloa aloittamaan oma polkusi kohti taloudellista muutosta!

-Niina ja Rahamedian tiimiComplete and Continue